RSS Flöde

Mörk chokladkaka

OOOOPS!!! Där blev det lite fel i receptet. Det står Japp bland ingredienserna och så har jag klämt till med att ni ska hacka Dajm och trycka ned i smeten. Det ska förstås vara Japp även där. Hacka alltså en dubbeljapp om ni följer receptet, men har ni inte det går det förstås bra med Dajm också… eller uteslut den i smeten och ät upp Dajm-Jappen under tiden kakan bakas, det tar ändå en halvtimma i ugnen, ibland kan det upplevas som långa minuter och så flitigt som ni stickar kan den extra energin sannerligen behövas.

Annonser

Om ariadnegarn

Ariadne Garn & Kuriosa i Kalmar På bloggen kommer information om nya garnsorter och framtida stickcaféer komma upp

»

  1. Bakat choklad var jätte god

    Svara
  2. Bakat choklad kakan smakade gott

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: